Želite kupiti Akita Inu štene. Provjerite naša planirana legla.

Akita Inu leglo "T"

Leglo Veljača 2022.

22.02.2022 dobili smo 3 nova štenca.

Majka i štenci se oporavljaju od napornog dana.

Saznajte više…

Akita leglo Yakiba Tamisi

Leglo Veljača 2021.

Drago mi je da možemo najaviti naše sljedeće leglo između našeg mužjaka 𝗜𝘇𝘂𝗺𝗶 𝗚𝗮𝗶 𝗬𝗮𝗸𝗶𝗯𝗮, kojeg smo uparili sa 𝗧𝗮𝗺𝗶𝘀𝗶 𝗚𝗼 𝗧𝗮𝘁𝘀𝘂𝘆𝗮 𝗞𝗲𝗻𝘀𝗵𝗮.

Vjerujem kako njih dvoje čine odličan par. Vidjet ćemo da li smo u pravu krajem veljače

Saznajte više…

Daiyuu Go X Maya

Leglo Ljeto 2020

Prvo leglo naše Boushuu No Kotohime Go Tatsuya Kensha. Uparili smo je sa izvanrednim mužjakom Daiju Go Aomori Mikamisou. Daiju je rođen u Japanu, te je postigao izvrsne rezultate na Akiho izložbama postavši Tokuyuu winner.

Hokuto X Tamisi

Leglo Zima 2019/2020

Leglo zbog kojeg smo išli do Poljske kako bi bili u mogućnosti upariti našu Tamisi Go Tatsuya Kensha sa fantastičnim mužjakom Hokuto Go Tashiro Futagosou.
U leglu imamo 6 štenaca, od toga 2 bijela mužjaka, 1 crvenog mužjaka, 2 crvene ženke i 1 bijelu ženku.

Leglo Proljeće 2019

Nakon uspješnog i izrazitog kvalitetnog legla kojeg smo dobili sa Nihonmaru Go Maimu odlučili smo da će ponovno biti otac, no ovaj put u kombinaciji sa našom Keiko Go Tatsuya Kensha. U leglu imamo 8 štenaca, 4 mužjaka i 4 ženke.

Leglo Proljeće 2018

Leglo Proljeće 2018

Primamo rezervacije za leglo japanske akite koje je oštenjeno 25. travnja 2018.
U leglu imamo 7 crveno bijelih ženki. Od legla očekujemo izrazito visok kvalitet obzirom da štenci potječu od najboljih predstavnika ove pasmine.
Otac štenadi je mužjak koji je uvezen iz Japana. Mužjak je izrazito stabilnog karaktera, lijepe glave i odlične građe tijela.
Majka je ženka iz našeg uzgoja, Vrlo umiljata ženka, snažnog kostura te sa izrazito lijepom ekspresijom. Oba roditelja Imaju uredan snimak kukova.
Saznajte više…