Pored naše web stranice možete pratiti najnovije vijesti, slike te novosti o našim psima na našem FACEBOOK Profilu

Na našem facebook profilu očekuje vas znatno vise slike od naših pasa te slike sa izložbi na kojima smo sudjelovali

15.05.2014.


Leglo Kankuhomare i Lumi

Našu mladu ženku Lumi Go Du Temple De Todai Ji smo uparili sa mužjakom koji je uvezen iz Japana Kankuhomare Go Senshuu Takashihamasou.
U leglu smo dobili 6 štenaca, od toga 1 mužjaka i 5 ženki. Vrlo smo ponosni na ovo leglo te smo ovo leglo već duže vrijeme imali u planu.
Pedigre štenaca možete vidjeti na sljedećem linku: PEDIGREE

!!!Svi štenci su rezervirani!!!


Slika oca Kankuhomare Go Senshuu Takashihamasou i slika majke Lumi Go Du Temple De Todai Ji
05.04.2014.


CAC Bjelovar 2014

Izlagali smo ponovno našeg mužjaka Hagakure Dell Antico Matagi na izložbi u Bjelovaru. Iako je ovo mala izložba imala je vrlo solidan broj prijavljenih akita, njih 14.
Naš Hagakure izlagan je u razredu Šampiona te još jednom oduševljava sve na izložbi te kod sutkinje Dubravke Reicher (HR)
pobjeđuje u razredu šampiona (CAC), postaje prvak pasmine (BOB) da bi u Best In Show programu zauzeo i 3. mjesto u grupi.

Slike Hagakurea dan pred izložbu:
30.03.2014.


Hagakure Club Show Nurnberg 2014.

snimka našeg Hagakurea sa izložbe na kojoj smo sudjelovali sredinom sječnja.
Izložba je bila organizirana od strane njemačkog Japan Akita e.V kluba.
Na njoj je nas Hagakure izlagan sa svojih 9 godina u razredu šampiona te još jednom dokazuje zašto je najuspiješniji izložbeni mužjak na ovim prostorima.
16 - 19.03.2014.


U posjeti Hachimantai Uzgajivačnici

Po drugi put smo bili u posjeti kod jedne od najvećih i najuspješnijih uzgajivačnica Akita u Europi Hachimantai-u, koja se nalazi u Bugarskoj u blizini Dobricha.
Hachimantai uzgajivačnica se ističe svojim psima uvezenih iz Japana koji su svoj kvalitet dokazali već u Japanu na najjačim izložbama poput Hombutena. Još jednom se zahvaljujemo vlasnicima uzgajivačnice Evertu i Galini na njihovom gostomprimstvu i odličnom provedenom vremenu kod njih.

mužjak star 7 godina mužjak prvoplasirani u razredu mladih na Hombutenu Meiyoshou pobjednik trenutno najmladi mužjak u uzgajivačnici mlada ženka nedavno uvezena iz Japana Golf klub na Crnom Moru
Više slika pogledajte na našem facebook profilu.
23.02.2014.


Tatsuya Kensha

2013. godinu smo također završili sa registracijom naše uzgajivačnice pod imenom "Tatsuya Kensha" te je od sada moguće posjetiti našu web stranicu i na adresi www.tatsuyakensha.com
11 - 12.01.2014.


CACIB Nürnberg 2014

Izlagali smo naše pse na izložbi u Nürnbergu (Njemačka). Izložba se održavala tijekom vikenda gdje je u nedjelju organizator bio njemački akita klub "Japan Akita e.V".
Oba dana je bila poprilično velika konkurencija tako da je izložba u subotu brojala 41 prijavljenu akitu a u nedjelju njih 39.
U subotu naš Hagakure Dell'Antico Matagi koji je par dana prije izložbe napunio 9 godina zauzima 2. mjesto u razredu šampiona da bi kasnije postao i drugonajbolji mužjak na izložbi sa rezultatom 5, R.CAC, R.CACIB
Također smo izlagali našu Lumi Go Du Temple De Todai Ji koja prvi dan zauzima 3. mjesto u vtlo jakom razredu mladih sa odličnom ocjenom.
U nedjelju ostvarujemo i bolji rezultat te naš Hagakure Dell'Antico Matagi zauzima 1. mjesto u razredu šampiona a naša Lumi Go Du Temple De Todai Ji zauzima 2. mjesto u razredu mladih.
06.01.2014.


tigrasti štenci

Vrlo smo ponosni da imamo prvu tigrastu štenad akite registrairanu u hrvatskoj.
U leglu imamo dva tigrasta šteneta, jednu ženku te jednog mužjaka.
Od oba šteneta pored izvrsnih kućnih ljubimaca očekujemo visoki izložbeni potencijal te smo jako zadovoljni postignutim kvalitetom u ovom leglu.

Mugen Go Tatsuya Kensha - novi vlasnik našeg Mugena je njemačka uzgajivačnica vom-friedlichen-berg


Mika Go Tatsuya Kensha
08.12.2013.


Nove slike akita štenaca

Posljednje slike naših štenaca.

23.11.2013.


CACIBZagreb

Sudjelovali smo na izložbi u Zagrebu gdje smo oba dana izlagali našu Lumi Go Du Temple De Todai Ji.
Naša Lumi je po prvi put izlagana u razredu mladih te zauzela oba dana drugo mjesto u razredu.
20.11.2013.


Nove Slike Akita štenaca

Dodali smo nove slike naših štenaca iz legla Bandou Go Shun'You Kensha i Hasaki Team Ginko.
Imamo još slobodnih štenadi za koje tražimo dobre obitelji.
U slučaju da ste zainteresirani za štene slobodno nas kontaktirajte mailom ili nas jednostavno nazovite. Za više slika pogledajte pod štenad !!!.
26.10.2013.


Akita štenci

Naša Hasaki Team Ginko je 21.10.2013. donjela na svjet 6 akita štenaca. U leglu imamo 4 crveno bijele ženke, jednu tigrastu ženku te jednog tigrastog mužjaka. Štenci i Ginko su zdravi i izvrsno napreduju.
Odmah jedan dan nakon toga naš mužjak Hasaki Team Masahiro postao je ponovno otac. Dora je oštenila dva crveno bijela mužjaka.
U slučaju da ste zainteresirani za štene slobodno nas kontaktirajte mailom ili nas jednostavno nazovite. Za daljnje informacije pogledajte pod štenad !!!.
14.10.2013.


REDIZAJNSTRANICE

Nakon nekoliko godina redizajnirali smo našu staru stranicu kako bi je unaprijdili i prilagodili posjetiteljima za što brže i lakše i jednostavnije snalaženje na stranici.
14.10.2013.


Novo Leglo Bandou Go Shun'You Kensha X Hasaki Team Ginko

Potrvđena je skotnost kod naše tigraste ženke Hasaki Team Ginko. Uparena je s mužjakom Bandou Go Shun'You Kensha koji je uvežen iz Španjoslke te potječe iz trenutno najjače uzgajivačnice u Europi. Mužjak je u vlasnštvu Rebeke Tratnik (vlasnica Samurai Yashiki uzgajivačnice). Kako su se već oba psa u uzgoju dokazala iz ovog legla očekujemo štenad izložbenog potencijala. Za daljnje informacije pogledajte pod štenad ili nas kontaktirajte.
07.09.2013.


CACBačka Palanka

Na specijalnoj izložbi pasa za V. Fci grupu izlagali smo našeg mužjaka Hagakure Dell'Antico Matagi, koji iako vec stariji pas (8,5 godina) dokazuje još jednom svoj izvanredan kvalitet te iz razreda šampiona ostvaruje izvrtsan rezultat pobjedivši konkurenciju te osvajajući 5, CAC, Club Winner, BOB, BISS 3 kod suca Dragana Dolovca (SRB).


 • FCI standard

  Ovdje možete preuzeti FCI standard.

  FCI je svjetksa kinološka organizacija pod kojom spada i Hrvatski Kinološki Savez.
  FCI standard daje opis idealnog tipa psa. Gore na linku skinite standard za akitu.

 • Video Haga

  Snimka našeg mužjaka Hagakure Dell'Antico Matagi.

  Snimka našeg mužjaka Hagakure Dell'Antico Matagi. Hagakure je naš najstariji mužjak te otac dvaju svjetskih šampiona. Sam Hagakure je izniman izložbeni pas koji je ostvario nevjerojatne izložbene rezultate na najjačim izložbama u europi (2. mjesto na Akita Cup-u te 3. mjesto u otvorneom razredu na svjetskoj izložbi pasa 2012. Snimku pogledajte na sljedećem linku

 • akita forum

  Registrirajte se na naš forum i predstavite vašeg psa.

  Forum je pokrenut 2011. godine u svrhu upoznavanja, djeljenja iskustva i pomoći oko vaše akite. Registrirajte se i predstavite vašeg psa.
  www.akita-forum.net

www.akitapedigree.com
Akitapedigree postavljena je online krajem 2011 godine te stekla nevjerojatnu popularnost među vlasnicima i uzgajivačima akita.
Stranica danas broji preko 20 000 pasa i 3500 registriranih korisnika, što je čini najvećom bazom pedigrea za akite.
Stranica je namijenjena vlasnicima i uzgajivačima kako bi im pomogla u informiranju o porijeklu i pedigreu akita.
Svaki korisnik stranice ima mogućnost dodavanja vlastitog psa, a čime proširuje i samu bazu pedigrea.
Za sva pitanja oko Akitapedigree stranice slobodno nas možete kontaktirati.